KG Fruit BV is  een verpakkings-, sorteerbedrijf

Rik

 

 

Onze specialisatie ligt in het sorteren, verpakken en transporteren van fruit en verzorgen het gehele traject van A tot Z.

Ons sorteerbedrijf

Hier sorteren we niet alleen al het fruit van ons eigen teeltbedrijf,  maar sorteren en verpakken we ook voor anderen. Voor dit doel beschikt het bedrijf over moderne sorteer- en verpakkingssystemen. We zijn in het bezit van de volgende certificaten: BRC, Kosher, Zeker Zeeuws, SKAL, Nature's choice.

Door gebruik te maken van waterkanalen bij het sorteren is KG Fruit in staat om het fruit zonder beschadigingen te kunnen sorteren op maat, gewicht, kleur en kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om klantspecifiek te sorteren en, desgewenst, vervolgens te verpakken. Door het gebruik van meerdere sorteerlijnen en verpakkingsmachines is KG Fruit in staat om het fruit te verpakken in elke gewenste verpakking. Enkele voorbeelden van verpakkingsmogelijkheden: tassen, punnets, foodtainers, schalen en los gelegd. 

Hiermee voldoet KG Fruit in dit moderne pakstation aan alle eisen welke gesteld zijn met betrekking tot voedselveiligheid en tracking en tracing van 

haar producten. 

KG Fruit heeft geen handelsactiviteiten, maar gaat voor een langdurige samenwerking..

 3

SS21 YPoct17